1 tosti
Ingrediënten
- 2 dikke sneeën volkoren brood
- flinke klont boter
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 100 gram kastanjechampignons
- 75 ml slagroom
- peper, zout
- 20 gram blauwe schimmelkaas
Bereidingswijze
Smelt een klontje boter in de pan.
Pel en snipper de sjalot. Pel en hak de knoflook.
Fruit de sjalot circa 2 minuten in de boter. Voeg de knoflook toe en bak circa 1 minuut mee.
Halveer de champignons en snijd in plakjes. Voeg toe en bak circa 7 minuten. Voeg de slagroom toe, breng op smaak met peper en zout en laat circa 5 minuten inkoken.
Besmeer van beide sneeen brood 1 kant met boter en leg de sneeen op die kant neer. Verdeel op een snee de champignonsaus. Rasp de kaas en verdeel de kaas op de champignonsaus. Leg de andere snee hierop, zodat je nu aan de onderkant -en bovenkant van de boterham de boter hebt.
Verwarm een pan op laag vuur en bak de pantosti in circa 10 minuten om en om goudbruin.
Bekijk aflevering 32 hoe Emina dit recept bereidt.