Podcast aflevering 9

Gast in deze podcast is tuinder Bea van Sprakelaar. Zij is tuinder en eigenaar van de Wijkse Moestuin in Wijk bij Duurstede. De zelfoogst-moestuin is een gemeenschapstuin: klanten en tuinder komen elkaar tegen en leren elkaar kennen. Uiteraard worden er in deze podcast weer volop lokale Utrechtse producten geproefd.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Bea. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: appeltaart gemaakt door de deelnemers van Zorgboerderij Griftenstein & Zorg en te koop bij Landwinkel de Hooierij en Van der Valk Hotel De Biltsche Hoek, bietensap van Landwinkel De Hooierij, de Wijkse Zuster van bakkerij Lakerveld, desembrood bij Ellen Natuurlijk, bakkerij De Veldkeuken, bakkerij Vroeg.

De links van de besproken onderwerpen: zorggemeenschap Naburen, lekkernijen en brood van (desembakker) De Bakkert, varkensherder Josse Haarhuis van Buitengewone Varkens.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.