Podcast aflevering 7

In deze podcast, vanuit theetuin De Winkel in Cothen, ontvangen we landschapscoördinator Walter Jaaltink van Stuurgroep Kromme Rijnlandschap. Hij vertelt over al het mooie dat de Kromme Rijnstreek heeft te bieden. Hoogstambomen, bloemenzaad voor wilde bijen, voedselbos om een paar te noemen. Maar wat vindt hij mooier: de Langbroekerdijk of het Eiland van Schalkwijk? Uiteraard worden er weer volop lokale Utrechtse producten geproefd. Luister (én bekijk) het allemaal in deze podcast.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s. Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast?
Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Walter. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: Zeister kakker en Hernhuttertjes van Bakker Albert uit Zeist, appeltaart van De Kersenhut uit Cothen, verschillende fruitsappen van Schulp uit Breukelen, meel van landgoed Zuylestein uit Leersum.

De links van de besproken onderwerpen: zorggemeenschap Naburen, Kromme Rijn Landschap, Eiland van Schalkwijk, Langbroekerwetering.