Podcast aflevering 6

In deze podcast ontvangen we Maike van der Maat. Zij is één van de contactpersonen in de provincie Utrecht als je subsidie wilt aan vragen bij Leader, een Europees subsidieprogramma, gericht op het versterken van het platteland. Saaie podcast denk je misschien? Niet als je, behalve Maike, ook nog co-host Sarah aan tafel hebt zitten.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s. Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast?
Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Maike. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: kiwi en kiwisap van boerderij Slagmaat, Redlove appelsap van Redlove, vegan brownies van Mailbox Brownies, Havermoutkoek met gember & citroen en havermoutkoek met cranberry & rozijnen van de Koekfabriek, spreads van Eetjemina, fruitsappen van Schulp.

De links van de besproken onderwerpen: LEADER Utrecht Oost, LEADER Weidse Veenweiden, Zorggemeenschap Naburen, biologische boerderij De Bonte Parels, DAVA Achterveld, Mijn Boerderijtje, het Kersenmuseum, boerderij Slagmaat en Koffie bij Maria.