Podcast aflevering 5

In deze podcast 2 gasten: boerin Christianne Hennipman van biologische boerderij De Bonte Parels en Sarah Verkruijssen van Zorggemeenschap Naburen. Op de boerderij barst het van de activiteiten (Adopteer een Koe, Boerderij in de Kijker, theatervoorstelling, etc). Zij zijn samen een nieuw project gestart: jonge mensen met dementie krijgen een rol van betekenis op de boerderij de Bonte Parels. En hoe zit het met de streekproducten? Geen zorgen: Sarah en Christianne zijn helemaal los gegaan en hebben heel veel lekkere producten meegenomen.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s. Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast?
Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Christianne en Sarah. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: vlees, yoghurt en melk van De Bonte Parels, koekjes van de Koekfabriek, siropen van fruitslager De Roze Bunker, kambucha van Zwamsap, spreads van Eetjemina, brood van de Veldkeuken, appelsap van boerderij Hofstede Rhijnauwen, jam van Twisted, kaas van Erik van Beek.

De links van de besproken onderwerpen: Adopteer een Koe, boerderij-educatie Boerderij in de Kijker, Europees subsidiefonds LEADER, Zorggemeenschap Naburen.