Podcast aflevering 4

Bakkert Nils Engelman is verliefd en verslaafd op écht brood en heeft een hekel aan toevoegingen. In deze podcast van Keuken van Utrecht vertelt hij over zijn liefde voor desembrood en geeft hij de beste tips hoe je zijn brood kunt nuttigen. Uiteraard neemt hij (heel veel) lokale producten mee om te proeven.

Beluister de podcast via Spotify: klik op onderstaand logo.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Nils Engelman. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten:
Nils Engelman: de Bakkert, Koffie bij Maria, limoncello van Local Legends Limoncello, witte wijn van Wijngaard Hoog Beek & Royen, appelsap van Fruitbedrijf Westeneng, bier van Brouwerij Hommeles,  Redlove-sap van Redlove Nederland, imkerij De Bonte Bij, brouwerij De Kromme Haring, brownies van Mailbox Brownies.