Scharrelkippenvlees-boer (veel scrabble-punten) Erik van Veldhuizen uit Renswoude is de gast in deze podcast. In zijn stal houdt hij 25.000 scharrelkippen die na 56 dagen worden geslacht voor consumptie. Behalve praten over zijn kippen, proeven we ze ook. Maar drinken we ook lokale producten uit de provincie Utrecht.
Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s. Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast?
Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl
Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Erik van Veldhuizen. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.
De links van de besproken onderwerpen: Kip van de Boer, Beter Leven Keurmerk, Onze Kip! Event.
De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: kip sate, Wintergloed-siroop van Très Jolie, perensap van Krommerijn Fruit en Gouden Gilbert-bier van Stadsbrouwerij Veenendaal.