Podcast aflevering 21

Vanuit de voormalige gevangenis Wolvenplein in Utrecht is dit de allerlaatste én Kerstmis-podcast van Keuken van Utrecht.In deze speciale aflevering 3 gasten: Daan van den Berg van Locals Utrecht, Rianne van Zandbrink van (van Fietsen voor m’n eten – Gelderse Vallei / Eemland, Transitiecoalitie Voedsel en Eerlijk Eten Uit De Streek) en Jill Overmaat van HurlyBurly.nl en Transitiecoalitie Voedsel . Wat staat er bij hen op de borrel-en eettafel met Kerstmis? Waarom zetten zij zich in voor lokaal voedsel? Waarom kunnen we haan en bok eten met Kerstmis? In de podcast hoor je de antwoorden (en nog veel meer) op deze vragen.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Rianne, Jill en Daan. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.