Podcast aflevering 20

Vanaf het Provinciehuis in Utrecht is dit de laatste podcast-aflevering van Keuken van Utrecht.In deze aflevering ontmoeten we gedeputeerde voor Landbouw Hanke Bruins Slot, mede-initiatiefnemer van de Locals Utrecht-winkel Daan van den Berg en boerin Christianne Hennipman van biologische melkveehouderij de Bonte Parels. Wat is de Voedselagenda? Waarom eten we KoeWARK met blauwe muisjes? Wat voor lekkers heeft Daan uit de Locals-winkel meegenomen? Hanke, Daan en Christianne vertellen het allemaal én we proeven lokaal lekkers.

Beluister de podcast via Spotify: klik op onderstaand logo.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Hanke, Christianne en Daan. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: melk en KoeWARK van De Bonte Parels, siropen van de Roze Bunker, kambucha van Zwamsap, kersensap van Wim Oskam Fruit, pepernoten van de Koek Fabriek, Red Love Cider van Jacco Merkens, appel-aardbeiensap van de Nieuwe Slagmaat.

De links van de besproken onderwerpen: Boert Bewust, Boerderij in de Kijker, Voedselagenda, Plattelandscoach.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.