Anne en Mark Hardebol hebben een biologische (of zoals ze zelf zeggen: holistische) melkveehouderij in Sønder Farup in Denemarken. In deze podcast zijn we op bezoek bij hen op de boerderij en vertellen ze o.a. over het Feed No Food-principe, de lokale voedselmarkt in Jutland en proeven we hun zelfgemaakte yoghurt, en natuurlijk Utrechtse streekproducten.
Beluister de podcast via Spotify: klik op onderstaand logo.
Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens het gesprek met Mark en Anne. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.
De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: melk en KoeWARK van De Bonte Parels, Dhr. Peer-siroop en Bloesem Power-siroop van de Roze Bunker, honing van imkerij de Bonte Bij, eieren van biologisch pluimveebedrijf Biohof, meel van Valsemøllen A/S, melk van Naturmælk, ijs van Temper Chokolade.
Wil je in contact komen met Anne en Mark? Kijk op de pagina op de site van Naturmælk voor contactinformatie.
Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.