Podcast aflevering 17

Rianne van Zandbrink en Christie de Vrij van Fietsen Voor Mijn Eten van de regio’s Kromme Rijnstreek en Eemland/Gelderse Vallei fietsen elke week door de provincie Utrecht op zoek naar groentestalletjes, moestuinen, fruitboeren, vleesboeren, melkboeren: juist, het echte lokale voedsel. Zij zijn de gasten in deze podcastaflevering die we opnamen op Fort Werk aan de Korte Uitweg in Tull en Het Waal. Reken maar dat ze overheerlijke producten meenamen.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Rianne en Christie.

De links van de besproken/genuttigde producten: rauwe melk, eieren en oranje frambozen van boerderij Tussen de Hagen in Stoutenburg, paprika’s van Tuin Brassica in Schalkwijk, kaas van Bioboerderij Miltenburg, kiwisap van boerderij Nieuw Slagmaat, bessen van Zachtfruit in Schalkwijk, picknickglas van Studio Leev in Houten, Eerlijk Eten uit de Streek, Lekker Lokaal Leusden.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.