Podcast aflevering 13

Toen wijnbouwer Sigrid van Ede van wijngaard Hoog Beek en Royen in Zeist 10 jaar was mocht ze van haar grootvader al een beetje wijn proeven. Die opgedane kennis is haar goed van pas gekomen: de wijn die ze (en met 65 andere vrijwilligers) nu maakt wint bijna elk jaar wel een prijs. Sigrid is in deze podcast-aflevering onze gast. Uiteraard proeven we weer heerlijke streekproducten uit de provincie Utrecht.

Beluister de podcast via Spotify: klik op onderstaand logo.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Sigrid. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken/genuttigde producten: Johanniter en de Souvignier Gris wijnen van wijngaard Hoogbeek en Royen in Zeist, van Landgoed Zuylestein in Leersum voor het zelfgemaakte brood, groente-spreads van Eetjemina in Utrecht en Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug Droge Worst van Buitengewone Varkens i.s.m. met Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Alle producten zijn ook te koop bij Locals Utrecht.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.