Podcast aflevering 12

Twee gasten in deze Keuken van Utrecht-podcast: moeder Marijke en dochter Gréanne van Middelaar van Landwinkel, melkveebedrijf, schenkerij en zuivelatelier De Kastanjeboom in buurtschap Zevenhuizen in de gemeente Bunschoten-Spakenburg. Wat is een landwinkel? Hoe eet je scoontjes-room? Is Gréanne zakelijker dan haar moeder? Marijke en Gréanne vertellen het allemaal in de podcast. Uiteraard proeven we weer heerlijke streekproducten uit de provincie Utrecht.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Gréanne en Marijke. Klik hier voor de locatie van de podcast-camera.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: Golden Cookies van House of Toast in Bilthoven, de Bakkert in Bilthoven (bij Buro Lou), Rondje van Schulp gekocht bij Landwinkel de Hooierij in De Bilt, scoontjes-room van De Kastanjeboom in Bunschoten-Spakenburg.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.