Podcast aflevering 11

Onze podcast-gast is behalve architect ook nog eigenaar en beheerder van Landgoed Zuyestein: Jemima De Brauwere. Sinds zij het stokje in 2012 heeft overgenomen op Landgoed Zuylestein heeft ze niet stil gezeten. Noorse smaak? Loslopende varkens? Graanvelden? Historische moestuin? Jemima vertelt er alles over in deze podcast. Uiteraard worden er in deze podcast weer volop lokale Utrechtse producten geproefd.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie ons uitzicht tijdens ons gesprek met Jemima.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten: siropen van de Roze Bunker, bier van Brothers in Law uit Cothen, Afbak Volkeren Tarwebrood met graan van Landgoed Zuylestein en gebakken door Bakkerij van Toor , griesmeelpudding van Landgoed Zuylestein, fruitsap en graskaas van de Groene Geer uit Nieuwland, aardbeien van Wim Oskam Fruit uit Werkhoven.

De links van de besproken onderwerpen: varkensherder Josse Haarhuis van Buitengewone Varkens.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.