Podcast aflevering 1

In deze eerste aflevering ontmoeten we varkensherder, mede-organisator van Locals Utrecht en kippenhoeder Josse Haarhuis.

Wil je de podcast beluisteren via Spotify of iTunes? Klik dan op één van de onderstaande logo’s.

Of luister én kijk tegelijkertijd! Speel onderstaande video af en zie de varkens terwijl vakensherder Josse vertelt. Klik hier voor de precieze locatie van de varkens.

De links van de besproken onderwerpen:
Buitengewone Varkens, Kipgoed.nl, Locals Utrecht, Van der Valk Hotel De Bilt, Oogstfeest Kromme Rijnstreek, biologische zelfoogsttuin Kansrijk, de Wijkse Moestuin, Lokaal Voedsel Utrecht, HAS Den Bosch, Biltsheerlijk.nl.

De links van de besproken en/of genuttigde lokale producten:
BonBonMargo, ijsthee van Roze Bunker, Bakkerij Van Eekeren, Heuvelrugbier van Brouwerij De Leckere, de Dorstlesser van Brouwerij Eleven, vegetarische Porc-Poen, wijngaard Hoog Beek en Royen, ham van Buitengewone Varkens, rundvlees van Bonte Parels, kippenvlees van Kip van de Boer.

Heb je tips, vragen of wil je reageren n.a.v. de podcast? Mail naar podcast@keukenvanutrecht.nl of reageer via onderstaand formulier.