Oktober

In deze aflevering: Emina gaat helpen bij Sterk Water, een pop-up restaurant in de forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Met een menu van producten zoals cress van de Stadsjochies en oesterzwammen van de Fungi Factory. Bereid in de productiekeuken van de Colour Kitchen. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken Uitzenddatum: 28 oktober 2019
In deze aflevering: Emina gaat varkens voeren in Maarssen, ontmoet speeddatende boeren, producenten en bestuurders bij de aftrap van “Lokaal Voedsel Utrecht” in Utrecht. Tenslotte gaat ze naar Schalkwijk voor een bierproeverij. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 21 oktober 2019.
In deze aflevering: Emina brengt een bezoek aan Wijngaard Hoog Beek & Royen in Zeist, Keuken van Utrecht-verslaggevers Matías en Siemen gaan koeien melken in Bunnik en Emina maakt kaas bij kaasboerderij de Kopermolen in Stoutenburg. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 14 oktober 2019.
In deze aflevering: Emina bezoekt de Streekmarkt in Amersfoort, gaat naar het Stadsmuseum in Woerden en ontdekt een koeienstal in Baambrugge. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 7 oktober 2019.