September

In deze aflevering: Emina gaat koken met kok Chanel bij Theetuin Thuis in Cabauw en Keuken van Utrecht-verslaggevers Matías en Siemen brengen een bezoek de appelplukdag in Bunnik. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 30 september 2019.
In deze aflevering: Emina gaat naar de Grietmarkt in Amerongen, bezoekt een varkenshouderij in Woerden, ontdekt zwarte tomaten en artisjokken in een moestuin in Veenendaal. Ook zien we moestuinjuf Charlotte een soep maken met 7 schoolkinderen in Zeist. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 23 september 2019.
In deze aflevering: Emina adopteert 2 kalfjes in Westbroek, ontmoet 80 toeristen in Oudewater, gaat naar een proeftuin in Amersfoort en drinkt nederlandse thee in Baambrugge. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 16 september 2019.
In deze aflevering: Emina brengt een bezoek aan het Oogstfeest Kommerijnstreek waar ze kennis maakt met oude boerenambachten (en ze probeert er zelf ook een paar!) en gaat naar een permacultuurtuin in Cabauw. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekiijken. Uitzenddatum: 9 september 2019.
In deze aflevering: Emina bezoekt de 25.000 kippen van Erik van Veldhuizen in Renswoude en ze gaat samen met Landschapscoördinator Walter Jaaltinknaar Werkhoven en Driebergen op zoek naar wilde bijen. Ook ontdekt eierautomaten in Woudenberg en brengen we een bezoek aan de woon en zorgconcept Parel van Oudewater. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 2 september 2019.