Maart

In deze aflevering: Emina gaat patrijzen tellen in Werkhoven, krijgt gratis geitenkaas maar dan moet ze de geiten wel melken, maakt kennis met Geertje18 en ontmoet de Happy Healthy Cow. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 30 maart 2020.  
In deze aflevering: Emina bezoekt de vleeskuikens van pluimveehouder Erik vanVeldhuizen in Renswoude, helpt Else Vos met de paddentrek in Amersfoort en zaait peulvruchtenzaad in bij de moestuin van Anne Hollander in Schalkwijk. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 23 maart 2020.
In deze aflevering: Emina bezoekt het ooievaarsstation in Zegveld, leert van alles over bermbeheer in Wijk bij Duurstede en gaat wandelen met geiten in Schalkwijk. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 16 maart 2020.
In deze aflevering: Emina ontdekt de co√∂peratie  Local2Local, gaat met dierenarts Rennert mee op werkbezoek in IJsselstein en mest de stallen uit van boer Max in Breukelen. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 9 maart 2020.
In deze aflevering; een Boert Bewust-scorebijhouder in ’t Goy, Emina leert van alles over hoe je weidevogels terug kunt krijgen in de weilanden en een overheerlijke maaltijd in de oude bieb van Achterveld. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 2 maart 2020.