Januari

In deze aflevering: Emina brengt een bezoek én helpt boerin Marije, ze leert hoe je van koeiemest groen gas en groene stroom krijgt en ze gaat op bezoek bij een geitenhouder die geitenmelk en geitenvlees verkoopt. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 27 januari 2020.
In deze aflevering: Emina leert uitbenen en maakt haar eigen metworst in Kockengen, helpt met de snoeigroep van Landgoed Bredius en maakt een heerlijk koekje van stoofperen. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 20 januari 2020.
In deze aflevering: Emina leert hoe je kaas moet proeven in Woerden, laat een kalf aan haar vingers zuigen in Bunschoten en leert snoeien in Wijk bij Duurstede. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 13 januari 2020.
In deze aflevering: Emina ontdekt de rode appel der liefde in Werkhoven, snoeit in Tuinen van Verbinding in Amersfoort en gaat de kou in bij een fruitteler in Bunnik. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 6 januari 2020.