Februari

In deze aflevering; Emina gaat op bezoek bij Christel van Buurderij Van Dam, gaat slootje springen in de Lopikwerwaarden en melkt geiten in Leusden. Klik op de afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 24 februari 2020.
In deze aflevering: 380.000 touwtjes bij een paprikateler in Harmelen, Piemontese koeien op het Leersumse veld en de lekkerste pannenkoek ooit uit Cothen. Klik op bovenstaande afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 17 februari 2020.
In deze aflevering: Emina staat vroeg op om brood te bakken in Houten, maakt met kok Jesper een panna cotta-saus en varkensspek in Schalkwijk en drinkt koffie bij DAVA in Achterveld. Klik op bovenstaande afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 10 februari 2020.
In deze aflevering: Emina ontdekt enorme kookplaten in Fort bij Vechten, ziet hoe varkens in Leersum aan natuurbeheer doen, ontdekt waar de Romeinen woonden in onze provincie en bereidt een heerlijk Romeins nagerecht. Klik op bovenstaande afbeelding om de aflevering te zien. Uitzenddatum: 3 februari 2020.