December

In deze aflevering: Emina zet de zeilen bij en bakt moliebollen in Veenendaal, ontmoet nieuwsgierige varkens in Leusden en maakt een winterse overnschotel. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 30 december 2019.
In deze aflevering: Emina maakt een lunch voor de gedeputeerde Hanke Bruins Slot op boerderij de Bonte Parels met lokale producten van de streektmarkt Biltsheerlijk. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 23 december 2019.
In deze aflevering: Emina gaat proeven welk fruit ze proeft in vruchtsappen in Breukelen, helpt bij het vakkenvullen van de voedselbank in Zeist en leert efficiënt boodschappen doen en maakt een heerlijke versie van Hete Bliksem. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 16 december 2019.
In deze aflevering: Emina brengt een bezoek aan Paleis Soestdijk. Met wildplukker Elsje Bruijnesteijn gaat ze op zoek naar eekhoorntjesbrood, Göran Christiansson leidt haar rond op de kwekerij en ze maakt een eekhoorntjesbroodrisotto. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 9 december 2019.
In deze aflevering: Emina bezoekt senioren in Kockengen die graag op het platteland wonen en ze gaat helpen bij het bouwen van een bijenoase in Zeist. Tenslotte bereidt ze een overheerlijke boerenkool. Klik op bovenstaand beeld om de aflevering te bekijken. Uitzenddatum: 2 december 2019.